De omgeving van Mini-camping Kwedammertje

De Zak van Zuid-Beveland

Wie Zeeland kent, kent de Zak van Zuid-Beveland. Zo niet, dan heeft u het mooiste gedeelte van Zeeland nog niet ontdekt. De omgeving is bijzonder geschikt om heerlijk te fietsen en wandelen. En direct bij de Camping loopt u al tegen de prachtige natuur van Het landschapspark Borsele aan. Paardjes, trekvogels, spechten, hazen, reetjes, u kunt ze zo maar tegenkomen op een wandeling door ons mooie gebied.

Fietsen en wandelen

Bijvoorbeeld het heggengebied bij Nisse is prachtig en leuk om te combineren met wellicht een bezoekje aan één van de diverse theetuinen in de omgeving.

Tropical Zoo

Een dagje naar Tropical Zoo op loopafstand van de camping. Of een bezoekje aan de klompenmaker of het bevrijdingsmuseum. Elk een beleving op zich.

Gezellig winkelen

Gezellig winkelen kunt u in de binnenstad van Goes of Middelburg. Minder dan 15 minuten rijden. Antwerpen en Brugge zijn zeker ook leuke dag uitstapjes vanuit de camping zonder lange autorit.

Zeeuwse cultuur

Als u de authentieke cultruur van Zeeland wil beleven dan is een bezoek aan de Oesterputten in Yerseke een aanrader.

Zeehondjes en bruinvissen spotten

Of wat dacht u van zeehonden spotten op de Westerschelde of zeehonden en bruinvissen spotten op de Oosterschelde? Zeeland heeft het allemaal.

Stoomtreintje

Van Goes naar Hoedekenskerke rijdt dwars door Het landschapspark Borsele een authentiek stoomtreintje. Beleef het gebied op een manier zoals u nooit eerder heeft gedaan. Absoluut de moeite waard.

Zo veel meer…

We kunnen nog zo veel meer tips geven over Zeeland. De oude historische stadjes Veere, Middelburg, Zierikzee, maar ook het grootste Nationaal Park van Nederland: de Oosterschelde, of de indrukwekkende kering Neeltje Jans. Zeeland is niet alleen de meest zonnige Provincie van Nederland. Er is enorm veel te zien en te doen.

De directe omgeving

Landschapspark Borsele

Landschapspark Borsele is de naam voor het mooie gebied waar Minicamping Kwedammertje te vinden is. Gelegen tussen de A58 en de Westerschelde, met karakteristieke dorpen en eeuwenoude polders. Te voet of op de fiets kun je de schoonheid ervan zelf ervaren. Wij verrassen je graag met onze unieke omgeving, de vele verschillende dorpskernen en de verhalen over het ontstaan van de polders. In onze regio is het Bevelands dialect nog vaak de voertaal. Kom langs en ervaar dat onze geschiedenis nog springlevend is.

Ons landschapspark staat bekend om het diverse aanbod aan evenementen en activiteiten. Lees meer over Landschapspark Borsele op hun website